Speaker Presentation LTG-45: Jeanette Jealmo and Peter Horvath

Jeanette och Peter har mellan sig 28 års erfarenhet av agilt arbete på stora och små bolag. Duon kommer med erfarenhet av agila transformationer inom läkemedel-, bank-, försäkring- och datorspels-branschen. De är vana föreläsare och utbildare inom bl. a. ledarskap och Scrum. För närvarande Jobbar Jeanette på Swedbank som agil coach och Peter på FEO media som senior producer.

Duons spännande dynamik kommer från helhetsbilden av både traditionella storföretag och snabbrörliga modena bolag och alla nyanser som ryms däremellan.

Den ekonomiska vinkeln

En av de viktigaste förväntade vinsterna med att använda ett agilt arbetssätt är korta ledtider, vilket leder till snabbare return of investment och bättre likviditet. Kostnader och ekonomi är den viktigaste faktorn för stora som små bolag och det är dessutom det starkaste språk som företagsledare lyssnar till, och både Lean Startup och SAFe (“Take the economic view.”) har lyft fram vikten av att koppla ihop agilitet och ekonomisk hållbarhet. Peter och Jeanette kommer dela sin erfarenhet av hur product managers kan förbättra sin position på marknaden och öka kassaflödet genom att applicera en agil approach till produktledning.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *